Dinerkaart
Voorgerechten
- Brood met basiliekboter 5,50 / 11,-
Voor 2 personen of 4 personen
- Gebakken paddenstoelen 15,50
Uit Velden geserveerd op toast met cepes mayonaise
- Gamba's in currysaus 15,50
Met een Thaise groentenmarinade
- Carpaccio van de chef 16,50
Met truffelmayonaise
- Vitello tonnato 17
(Kalfsmuis) met tonijn
- 1/2 dozijn oesters 21
6 stuks met vinaigrette van sjalotten
- Kreeftencocktail 21,50
Geserveerd met kreeftenmayonaise en een frisse salade
Soepen
- Gegratineerde uiensoep 9,00
- Kreeftensoep 9,25
Gevuld met gamba
- Goulashsoep 9,50
Rijkelijk gevuld
Hoofdgerechten vis
- Doradefilet 25,50
Met tomatensalsa en een romige saus
- Scholfilet 26,50
Met kappertjes, dragon en sjalot
- Basiliek visplank 28,75
Met schol, dorade, gamba, rode mul en salade
Noch vlees, noch vis
- Pasta van paddenstoelen 24,50
Met truffelcreme
Hoofdgerechten vlees
- Saté en rib voor de twijfelaars 24,50
satesaus, BBQ saus en seizoenssalada
- Kalfslever 25,50
Doperwten, spek, uien en madeirasaus
- Parelhoenfilet 26,50
Bloemenhoning, zuurkool en saliesaus
- Basiliek vleesplank 26,50
Met biefstuk, buikspek, sate en spare rib met seizoensalade
- Tournedos van ossenhaas 35,-
Pepersaus en seisoengroenten
* Saté en rib kunnen ook als apart gerecht worden besteld
Klassiekers
- Gerookte zalm 16
Met salade, creme fraiche en toast
- Sate 24,50
Satesaus en seizoenssalade
- Sparerib 24,50
Seizoenssalade en BBQ saus
- Tournedos van ossenhaas 35.-
Met bearnaisesaus
- Hele kreeft dagprijs
Gebakken op provinciaalse wijze
Dessert
- Koffie, Cappuccino, Latte Macchiatom Thee Basiliek 11,50
Met friandises
- Verse muntthee Basiliek 11,50
Met friandises
- Witte chocolade cheese cake 11,50
Met bailey's ijs
- Pruimen clafoutis 11,50
Met vanille roomijs
- Amarena kersenparfait 12,50
Met koude moscato d'asti sabajon
- Kaasplankje van Tebben 14,50