Dinerkaart
Voorgerechten
- Brood met dip 2 personen of 4 personen 5,25/10,50
- Gebakken paddenstoelen uit Velden met truffelcrème 14,50
- Rundercarpaccio van de chef 16,50
- Gegrilde coquille en buikspek 16,50
- Salade van warmen vijgen, tomatentartaar en buratta 17,00
- 1/2 dozijn oesters (6 stuk) met vinaigrette sjalotten 21,00
- 1/2 kreeft met kreeftenmayonaise 21,50
Soepen
- Pastinaaksoep met pancetta en limoen 8,75
- Gegratineerde uiensoep 9,00
- Kreeftensoep met gamba 9,25
Hoofdgerechten vis
- Gebakken zeebaars met groene kruidensaus 26,50
- Gegrilde zalm met saus van pernod met seizoensgroenten 26,50
- Tagiatelle met grote gamba's (5 stuk) en kreeftensaus 27,00
- Plank vis met zalm, zeebaars, gamba, rode mul en salade 27,00
- Hele kreeft gebakken op provencaalse wijze Dagprijs
Noch vlees, noch vis
- Gebakken paddenstoelen uit Velden met loempia van truffelkaas en truffel crème 24,50
Hoofdgerechten vlees
- Saté en rib voor de twijfelaars en seizoenssalade 23,50
- Plank Basiliek vlees met, geroosterd buikspek, saté, spare rib, biefstuk en seizoenssalade 25,50
- Eendenborstfilet met sinaasappelsaus 26,00
- Lamsrack met salie saus en provinciale groente 27,50
- Tournedos van rund met pepersaus en seisoengroente
* Saté en rib kunnen ook als apart gerecht worden besteld
Bijgerechten
- Rijst 3,75
- Pasta met groene kruiden 4,50
- Side salade 5,00
- Zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise 5,50
Dessert
- Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato Basiliek met friandises 9,50
- Verse muntthee Basiliek met friandises 9,50
- Yoghurt parfait met rood fruit 11,50
- Tiramisu met truffel ijs 11,50
- Chocolade Creme brûlée van de chef met vanilleijs 12,50
- Kaasplankje van Tebben 14,50