Dinerkaart

Voorgerechten

  • Brood met dip 2 personen of 4 personen 5,25/10,50
  • Gebakken paddenstoelen uit Velden met truffelcrème 14,50
  • Rundercarpaccio van de chef 16,50
  • Gegrilde coquille en buikspek 16,50
  • Salade van warmen vijgen, tomatentartaar en buratta 17,00
  • 1/2 dozijn oesters (6 stuk) met vinaigrette sjalotten 21,00
  • 1/2 kreeft met kreeftenmayonaise 21,50

Soepen

  • Pastinaaksoep met pancetta en limoen 8,75
  • Gegratineerde uiensoep 9,00
  • Kreeftensoep met gamba 9,25

Hoofdgerechten vis

  • Gebakken zeebaars met groene kruidensaus 26,50
  • Gegrilde zalm met saus van pernod met seizoensgroenten 26,50
  • Tagiatelle met grote gamba's (5 stuk) en kreeftensaus 27,00
  • Plank vis met zalm, zeebaars, gamba, rode mul en salade 27,00
  • Hele kreeft gebakken op provencaalse wijze Dagprijs

Noch vlees, noch vis

  • Gebakken paddenstoelen uit Velden met loempia van truffelkaas en truffel crème 24,50

Hoofdgerechten vlees

  • Saté en rib voor de twijfelaars en seizoenssalade 23,50
  • Plank Basiliek vlees met, geroosterd buikspek, saté, spare rib, biefstuk en seizoenssalade 25,50
  • Eendenborstfilet met sinaasappelsaus 26,00
  • Lamsrack met salie saus en provinciale groente 27,50
  • Tournedos van rund met pepersaus en seisoengroente

* Saté en rib kunnen ook als apart gerecht worden besteld

Bijgerechten

  • Rijst 3,75
  • Pasta met groene kruiden 4,50
  • Side salade 5,00
  • Zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise 5,50

Dessert

  • Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato Basiliek met friandises 9,50
  • Verse muntthee Basiliek met friandises 9,50
  • Yoghurt parfait met rood fruit 11,50
  • Tiramisu met truffel ijs 11,50
  • Chocolade Creme brûlée van de chef met vanilleijs 12,50
  • Kaasplankje van Tebben 14,50
×