Ons menu
Lunchkaart
Soepen
- Kreeftensoep met gamba 9,25
- Gegratineerde uiensoep 8,75
- Goulashsoep 8,75
Sandwich
- Rosbief met oude kaas, rucola en Piccalilly 14,50
- Basiliek met kipblokjes, gebakken champignons, uien, paprika 13,50
- Buretta met gepofte tomaat en gefrituurde Basilicum 14,50
Club sandwiches
- Club sandwich kip en chips 15,50
- Sambalkaas van Tebben en geweckte augurk 14,50
- Carpaccio met truffelmayonaise en rucola 16,50
Brood en zo
- Uitsmijter ham, kaas 9,75
- Duo kroket 10,50
- Uitsmijter Basiliek met ham, kaas, gebakken spek, uien 13,50
- 12 uurtje, 2 sneetjes brood, soepje, ham, kaas, kroket 14,50
Kids
- Mini sparerib 6,50
- Poffertjes 6,50
Maaltijdsalades
- Cesarsalade met kip, anjovisdressing, parmezaan 16,00
- Burretta met gepofte tomaat en gefrituurde Basilicum 16,00
- 1/2 kreeft met kreeftenmayonaise 22,50
Warme lunch (Met salade en friet)
- Sate 22,50
- Zacht gegaarde zalm met tomatencompot, Basilicumsaus 26,50
- Kogelbiefstuk met Thaise pepersaus 27,50
Toast
- Toast ham, kaas 8,50
- Toast geitenkaas 9,50
- Toast Basiliek, ham, kaas, paprika, uien en champignons 12,50
Voor bij de borrel
- Bitterballen (6 stk) 8,50
- Kaasplank van Tebben 14,50
- 1/2 dozijn oesters 21,00
- Plankje met bitterballen, serano ham, oude brokkelkaas, olijven en brood met dip 21,50
Dinerkaart
Voorgerechten
- Brood met dip 2 personen of 5 personen 5,25/10,50
- Escargot klassiek 11,50
- Bospaddenstoelen met parmezaan van tebben en truffel crème 14,50
- Zalmtartaar met schuim van wasabi 16,50
- Rundercarpaccio van de chef 16,50
- Half dozijn oesters (6 stk) met vinaigrette van sjalotten 21,00
- 1/2 kreeft met kreeftenmayonaise 21,50
Soepen
- Kreeftensoep 8,75
- Rijkelijk gevulde goulashsoep 8,75
- Kreeftensoep met gamba 9,25
Hoofdgerechten vis
- Kabeljauw met sjalotten, kappertjes en dragen met seizoensgroenten 25,50
- Tagiatelle met gamba aioli 26,00
- Gegrilde zalm met saus van romesco met seizoensgroenten 26,50
- Plank Basiliek vis met zalm, kabeljauw, gamba, rode mul en salade 27,00
- Hele kreeft gebakken op provencaalse wijze Dagprijs
Noch vlees, noch vis
- Risottokroketten met paddenstoelen uit Velden truffel crème 23,50
Hoofdgerechten vlees
- Saté en rib voor de twijfelaars en salade 22,50
- Kalfslever met spek en uien, madeira saus en seizoensgroenten 23,50
- Plank Basiliek vlees met, geroosterd buikspek, saté, spare rib, biefstuk en salade 24,50
- T-bone steak (450gr) met beurre Cafe-deParis, gepofte aardappel en salade 29,50
* Saté en rib kunnen ook als apart gerecht worden besteld
** Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en mayonaise
Dessert
- Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato Basiliek met friandises 9,50
- Verse muntthee Basiliek met friandises 9,50
- Dame blanche Basiliek 10,50
- Notenparfait met caramel saus 11,50
- Creme brûlée met vanilleijs 11,50
- Kaasplankje van Tebben 14,50
Bijgerechten
- Gepofte aardappel met crème fraiche 4,50
- Side salade 5,00
- Zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise 5,50